#STREETART AMSTERDAM

Als het om graffiti gaat, is Amsterdam een ‘unieke stad in de wereld’, blijkt uit een fotoboek over Amsterdamse street art. (NRC)
Fotograaf Kees Kamper legde tijdens zijn tienjarige speurtocht door de stad de mooiste, meest bijzondere streetart vast. Het leverde een fotoboek op vol tags, pieces, throw ups en stickers.(PAROOL)
Stoer gebonden hardcover, 800 foto's, 288 pagina's.
Grafisch ontwerp: opqrstu 2017 voor Uitgeverij Bas lubberhuizen
CANALS OF AMSTERDAM
Een prachtig boek over de Amsterdamse grachten
De grachten van Amsterdam. Huis voor huis is een prachtig boek. Om lang in te blijven lezen en kijken, en te verdwalen in de verhalen die om de grachtenhuizen hangen. Wat een stad! (PAROOL)
Ruim tien jaar lang tekende Brian Delf Amsterdamse grachtenpanden, huis voor huis. De architectuur, de materialen, de kleine bouwkundige details, alles legde hij vast. Zijn tekeningen bevestigen de ongekende schoonheid van de grachtenhuizen. Natuurlijk zijn de vier hoofdgrachten - de Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht - in al hun schoonheid te bewonderen. Daarnaast is als bonus in kleur de Brouwersgracht toegevoegd. Bijzondere panden, architecten en bewoners komen door tekst en beeld tot leven.
Grafisch ontwerp: opqrstu 2019 voor Uitgeverij Bas lubberhuizen